יום שני, 2 במאי 2011

קציצות אורז ובשר-מושון אלפנדרי

נגמר פסח ולסיום עברתי במקרר ובדקתי מה נישאר.אז ככה,נישאר צלי בקר ועוד ועוד וגם אורז.
מה עושים?זורקים?לא,מנסים משהו אחר.


חומרים:
2 כוסות אורז מבושל
2 כוסות בשר צלי קצוץ גס.קצוץ ולא טחון !!!
מלח 
2 ביצים
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
הכנה:
מערבבים את האורז עם הבשר הקצוץ מתבלים טועמים ומתקנים תיבול.מוסיפים 2 ביצים ומכניסים למקרר לשעה.
מחממים את השמן לחום גבוה , מכינים קציצות קטנות , עוטפים בפירורי לחם ומטגנים.
אני אוהב את הקציצות האלו גם במצב צבירה קר !!
ניתן להתחכם ולהכין רוטב חריף ופיקנטי ולבשל כמו קציצות בשר.


אין תגובות: