יום שבת, 30 באפריל 2011

חזה עוף מוקפץ בירקות עם קרם קוקוס-מושון אלפנדרי

חומרים :
2 פרפרים של חזה עוף חתוכים לרצועות דקות.
חצי קילו אפונה סינית
1 גנבה גדולה פרוסה לרצועות
1 בצל פרוס דק
1 כוס פטריות חתוכות
חצי כרובית חתוכה לפרחים
רבע כוס סויה סמיכה
1 כפית אריסה מתוקה
חצי כפית אריסה חריפה
1 פחית של קרם קוקוס
מלח גס
הכנה:
מקפיצים את הבצל כשתי דקות.מוסיפים את חזה העוף ומקפיצים עוד כדקה.מוסיפים את האפונה הסינית,כרובית וגמבה ומקפיצים כשתי דקות.מוסיפים את האריסה המתוקה והחריפה מערבבים ומוסיפים את קרם הקוקוס.מוסיפים את הפטריות ומכבים.מגישים על אורז לבן עם הרבה מהרוטב.

אין תגובות: