יום שבת, 30 באפריל 2011

עוף ואפונה סינית בריבת משמש-מושון אלפנדרי

חומרים:
2 עופות שלמים מפורקים ללא החזה
1 קילו אפונה סינית
רבע כוס סויה סמיכה
רבע כוס צ'ילי מתוק
2 כפות ריבת משמש
שמן זית
מלח גס
הכנה:
משרים את חלקי העוף בסויה צ'ילי וריבת המשמש למשך כשעה.מסדרים בתבנית את האפונה הסינית ומעל את חלקי העוף.משמנים וממליחים ומכסים בנייר כסף.אופים בחום של 180 מעלות כשעה,מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד רבע שעה בחום 250 מעלות.

אין תגובות: