יום שבת, 30 באפריל 2011

מוקפץ עם מבחר אגוזים-מושון אלפנדרי

חומרים :
2 פרפרים של חזה עוף חתוכים לרצועות דקות
1 בצל בינוני פרוס דק
חצי כרובית מפורקת לפרחים
חצי קילו אפונה סינית 
2 גזרים גדולים חתוכים לרצועות דקות
חצי שקית אגוזי קשיו
חצי שקית אגוזי מלך
חצי שקית פאקן סיני
רבע כוס סויה סמיכה
רבע כוס צ'ילי מתוק
הכנה :
משרים את רצועות חזה העוף בסויה למשך חצי שעה.מבשלים את הספגטי למשך 8 דקות במים מומלחים.מקפיצים במחבת חמה במיוחד.מוציאים ומקפיצים את הבל.מוסיפים את הכרובית הגזר ולבסוף את האפונה הסינית.מוסיפים את רצועות העוף המוקפצות.מקפיצים כחצי דקה.מסננים את הספגטי ומוסיפים למוקפץ.קולים את האגוזים ולפני ההגשה מפזרים את האגוזים.

אין תגובות: