יום שבת, 14 במאי 2011

תפוחי אדמה אפויים - מושון אלפנדרי

מי לא אוהב תפוחי אדמה אפויים , אני לוקח אותם צעד אחד קדימה ומכניס בהם מרכיב נוסף.
חומרים :
10 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות גדולות
רבע כוס שמן זית
1 כפית מלח גס
2 כפות קמח
2 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה
הכנה :
לפני הכל אני מבשל את קוביות תפוחי האדמה 15 דקות עד חצי ריכוך.בקערה נפרדת מערבבים את השמן זית המלח הפפריקה והקמח.מוסיפים עוד כרבע כוס מים קרים.מוסיפים את תפוחי האדמה מערבבים קלות ומניחים בתבנית.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כשעה.

אין תגובות: