יום שבת, 28 במאי 2011

ספגטי ברוטב אלפרדו - מושון אלפנדרי

חומרים :
50 גרם חמאה
2 כפות קמח
1 שמנת מתוקה
מלח
רבע כפית אגוז מוסקט
200 גרם ספגטי 
חצי כוס גבינה מגוררת , מוצרלה או פרמזן.
הכנה :
מבשלים את הספגטי המים ומלח ובמגביל ממסיים את החמאה ומוסיפים את הקמח.בוחשים היטב ומוסיפים בהדרגה את השמנת.
ממליחים ומתבלים באגוז מוסקט.כשהספגטי מוכן מעבירים לרוטב.מקפיצים בעדינות ומגישים . זורים מעל גבינת מוצרלה או פרמזן .



אין תגובות: