יום שבת, 28 במאי 2011

אטריות דלעת מוקפצות עם רצועות חזה מושחרות - מושון אלפנדרי

קצת שינוי מהספגטי הרגיל והפשוט.אטריות דלעת מדהימות בטעמן והכי חשוב ללא גלוטן!!
חומרים :
2 פרפרים של חזה עוף חתוכים לרצועות
2 בצלים גדולים פרוסים דק
1 כוס רוטב סויה סמיכה
שקית של אטריות דלעת
1 כף דבש
הכנה :
משרים את רצועות העוף בסויה הסמיכה לשעה.מקפיצים בווק את הבצלים עד לשקיפות קלה,בינתיים מבשלים את האטריות דלעת במים ומלח כ-5 דקות.לבצל מוסיפים את חזה העוף ללא הרוטב ומקפיצים עוד 2 דקות.מוסיפים את הרוטב סויה והדבש ומבשלים עוד 2 דקות.מכבים את האש ומעבירים את האטריות לווק יחד עם החזה.
מגישים חם.
                                                                                 

אין תגובות: