יום שבת, 28 במאי 2011

עוף צלוי עם בצל מקורמל ודבש - מושון אלפנדרי

חומרים :
6 יחידות של כרעיים מחולקות
5 בצלים גדולים פרוסים גס
3 כפות סוכר חום
רבע כוס דבש מריר
מלח גס
שמן זית
1 כוס ציר עוף
הכנה :
מטגנים את הבצלים בשמן זית עד להשחמה קלה.מוסיפים את הסוכר החום ומנערים קלות את המחבת.ברגע שהסוכר מתקרמל והבצלים עטופים בקרמל מוסיפים את הדבש.מערבבים קלות.מתבלים במלח גס ( כחצי כפית ).
מסדרים את העוף בתבנית,מוסיפים לבצלים את ציר העוף ומפזרים מעל חלקי העוף.מכסים בנייר כסף ואופים על חום של 200 מעלות חצי שעה.מסירים את נייר הכסף ואופים על חום של 180 מעלות עוד 20 דקות.

אין תגובות: