יום שבת, 7 במאי 2011

איך סוף שבוע בקיבוץ בלי עוגת שמרים ???

עוגת השמרים המדהימה של רויטל !
חומרים :
50 גרם שמרים טריים
3 כפות סוכר
חצי כוס מים פושרים
1 קילו קמח
1 כוס סוכר
1 וחצי גביעי לבן
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
הכנה :
מערבבים 50 גרם שמרים , 3 כפות סוכר ומים פושרים ומניחים לתסוס בצד 10 דקות.
מנפים את הקמח ומוסיפים את הסוכר הלבן הביצים הוניל ואת תערובת השמרים ולשים 10 דקות.למי ויש מיקסר אז עם וו הלישה לשים 10 דקות.
מתפיחים במקרר ללילה.לאחר לילה מחלקים לחלקים לפי מספר העוגות ומתפיחים עוד חצי שעה.מכינים את העוגות ומתפיחים עוד חצי שעה.אופים בחום של 180 מעלות.
המילוי :
שוקולד השחר ( איך לא ????????? )
קורנפלור
מרדדים את הבצק ומורחים את שוקולד השחר,מפזרים מעט קורנפלור ומתפיחים.



אין תגובות: