יום רביעי, 11 במאי 2011

סופריטו עוף - מושון אלפנדרי

חומרים :
5 שוקיים עוף
10 יחידות ירכיים ללא העצמות
10 תפוחי אדמה בינויים ( כדאי את האדומים )
4 בצלים גדולים
שמן זית
1 כף אריסה מתוקה ( מתכון בבלוג )
מלח
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כוסות ציר עוף ( מתכון בבלוג )
הכנה :
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות ומטגנים עד להשחמה.מוציאים ומספיגים בנייר סופג.מטגנים את חלקי העוף וסופגים בנייר סופג.בסיר סוטג' גדול מסדרים שכבה של תפוחי אדמה ומעל שכבה של חלקי עוף ומעל פרוסות בצל ושוב תפוחי אדמה ולבסוף מסדרים את השוקיים בצורה יפה.בכוס ציר מערבבים את הפפריקה ואת האריסה,מוסיפים לסיר ממליחים ומביאים לרתיחה.טועמים , מתקנים תיבול ומבשלים עוד 15 דקות.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-120 מעלות ואופים 3 שעות.
ביחד עם אורז !!!!! מדהים !!!

אין תגובות: