יום שבת, 14 במאי 2011

גולש עגל - מושון אלפנדרי

חומרים :
1 קילו קוביות עגל
6 תפוחי אדמה בינוניים בקוביות גדולות
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
1 קופסת רסק עגבניות
5 גזרים גדולים חתוכים גדול
משן זית
מלח
1 כפית אריסה מתוקה
1 ליטר ציר בקר
הכנה :
מטגנים את הבצלים עד לשקיפות.מוסיפים את קוביות העגל וסוגרים היטב.מוסיפים את תפוחי האדמה והגזרים.מבשלים קלות.לציר הבקר מוסיפים מלח ואת האריסה,מערבבים ומוסיפים לגולש.כדאי לא לערבב בחוזקה.נותנים ערבוב קל טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.מחממים את התנור לחום של 150 מעלות ומכניסים את הגולש לשעה.מסירים את המכסה ואופים עוד 15 דקות להשחמה יפה של הגולש.
מגישים עם אורז לבן.


אין תגובות: