יום שבת, 21 במאי 2011

מוסקה מגולגלת-מושון אלפנדרי

והפעם שוב מוסקה אבל בווריציה אחרת,בכדי לא לשעמם בפה.
חומרים :
3 חצילים ארוכים פרוסים לפרוסות ארוכות ודקות
1 קילו בשר כבש טחון
2 בצלים בינויים קצוצים דק
1 כפית אריסה מתוקה
1 כפית פפרחקה מתוקה
מלח
1 זר פטרוזליה קצוצה דק
1 כף קמח 
חצי כוס ציר בקר
לרוטב מעל : 2 כפות רסק עגבניות מעורבבות בחצי כוס ציר בקר ( חצי כוס נוספת )
הכנה :
מטגנים את הבצלים עד השחמה ומוסיפים את הבשר ומטגנים קלות.מוסיפים את האריסה והפפריקה ואת המלח מערבבים וטועמים.מתקנים תיבול ומוסיפים את ציר הבקר,מערבבים ומוסיפים את כפית הקמח.מערבבים ומכבים את האש.מצננים את הבשר וממש לפני הגלגול מוסיפים את הפטרוזליה ומערבבים.
מטגנים את הפרוסות חציל ומספיגים משמן.מניחים בקצה כל פרוסה קצת מהבשר ומגלגלים ומסדרים בתבנית.מעל שופכים את הרוטב .אופים בחום של 150 מעלות חצי שעה.



אין תגובות: