יום חמישי, 2 ביוני 2011

מיני פיצות מתוקות - מושון אלפנדרי

כמו במתכון הקודם אבל הפעם עם שוקולד !!!
חומרים :
1 גליל בצק עלים
3 כפות סוכר
1.5 כפות אבקת קקאו
200 גרם שוקולד קצוץ
הכנה :
מרדדים קלות את הבצק.מערבבים את הסוכר והקקאו יחד ומפזרים בעדינות על הבצק.מעל זורים את השוקולד הקצוץ.ניתן לשדרג ולהוסיף אוכמניות מיובשות או צימוקים.
מגלגלים לרולדה ובעזרת סכין משוננת פורסים לפרוסות דקות.
מסדרים בתבנית ואופים על חום של 180 מעלות כ-40 דקות.

אין תגובות: