יום שני, 25 באפריל 2011

עגבניות מיובשות ואפויות בשמן זית-מושון אלפנדרי

אתמול קיבלתי מסבא חצי ארגז עגבניות שרי מהתחנה.
מה עושים ?
חלק אוכלים,חלק במקרר וחלק מכינים עגבניות מיובשות ואפויות.מתאים לכל תבשיל ונהדר ברוטב לפסטה.
חומרים:
עגבניות שרי חצויות
שמן זית
טימין טרי
מלח גס
הכנה:
בכלי גדול מערבבים את העגבניות הטימין השמן והמלח גס ומעבירים לתבנית.אופים בחום של 150 מעלות 3 שעות כשמידי פעם מוציאים ומערבבים בזהירות.
מאחסנים בצנצנת עם שמן זית.
אצלי זה נישמר מקסימום לשתי מנות מיוחדות !!!


אין תגובות: