יום שבת, 23 באפריל 2011

חריימה-טעמו של השטן-מושון אלפנדרי

כל עדה והחריימה שלה.החריימה שלי מושפעת מהחריף שאני אוהב.
חומרים:
2\11 קילו נסיכת הנילוס
3 עגבניות בינוניות
6 פלפלונים חריפים
1 ראש שום שלם פרוס גס
2 פלפלים ירוקים חריפים
3 בצלים בינוניים
2 גמבות קטנות
מלח ופלפל גרוס גס
4\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4\1 כוס שמן זית
2\11 כוסות ציר דגים
הכנה:
מנקים היטב את הדג ופורסים לפרוסות עבות , פורסים את יתר הירקות לפרוסות גדולות ומסדרים בתבנית את העגבניות והבצלים ומעל את חתיכות הדג .
מניחים מעל הדג את הפלפלים החריפים ואת המלח והפלפל ואת המים ומבשלים 20 דקות על אש בינונית , מוסיפים את שמן הזית ומכניסים לתנור למשך 40 דקות על חום בינוני . מגישים עם לחם לבן תוצרת בית ( המתכון כאן בבלוג )

אין תגובות: