יום שבת, 14 במאי 2011

גיבץ' - מושון אלפנדרי

חומרים :
2 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות גדולות
3 קישואים גדולים בקוביות גדולות
5 גזרים גדולים בחתיכות גדולות
2 בצלים ברבעים 
2 כוסות ציר עוף
מלח
שמן זית
הכנה :
מטגנים את הבצלים ומוסיפים את החצילים והקישואים.דבר חשוב : לא מערבבים !!! מכסים את הסיר ומנערים בעדינות.אנו לא מחפשים שהחצילים והקישואים ימעכו לנו ויהיו ביכס ! מתבלים במלח ומוסיפים את ציר העוף.מנערים שוב , טועמים ומתקנים תיבול.מבשלים 20 דקות על אש קטנה ומעבירים לתנור לחצי שעה לאפיה על חום של 120 מעלות.מסירים את המיכסה של הסיר ואופים עוד 15 דקות עד להשחמה של הגיבץ'.

אין תגובות: