יום חמישי, 2 ביוני 2011

ביסקוצ'יקוס-עוגיות אבן-מושון אלפנדרי

עוגיות מדהימות בטעמן וכל כך קלות להכנה והכי חשוב , נשמרות כל כך הרבה זמן טריות ( במידה ונשארות !! )
חומרים :
1 קילו קמח
2 כוסות שמן
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
2 אבקת אפיה
2 סוכר ווניל
הכנה :
יוצרים מכל המצרכים בצק חלק ולשים אותו 5 דקות.
מכינים נקניקים אחידים ומגלגלים בנילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה.מוציאים מהמקפיא וחותכים טבעות דקות ומסדרים בתבנית תוך כדי שמירה על רווחים כי העוגיות יתפחו קלות.
אופים על חום של 180 מעלות עד להשחמה קלה כ-40 דקות ולאחר מיכן מורידים את החום לחום של 120 מעלות למטרת יבוש העוגיות.אחרי חצי שעה מוציאים ומצננים היטב.
יאללה לעבודה !!!


אין תגובות: